Tuesday, September 13, 2005

A bone to pick with TMNet


TMNet buat promosi pasal streamyx merata-rata. Pergi saje mana-mana supermarket ada jer mamat atau betina bagi brochure dan ajak register guna streamyx. Nak aje aku maki 'hatok ko ke b***t ko' tapi tak sampai hati sebab lepas tu mesti aku menyesal punya sebab bukan salah dia orang. Dah dua kali aku register online dan satu kali register kat Telekom nak guna streamyx tapi ni jawapannya:
'tmnet streamyx is not available at your area currently.'
Yang membuat lagi aku bengang ialah CC tak jauh dari rumah aku tu dapat plak streamyx. Rumah aku ni TMnet kata lebih 5km dari dia punya apabenda entah. Pastu kawasan perumahan aku ni bukan ler setinggarden, banyak golongan professional duduk. Tambah ler lagi satu benda tu. Gerenti banyak langganan punya. Dah lebih setahun aku tunggu streamyx kat rumah aku tapi masih tak de lagi. Dua-dua dial-up aku, Jaring and TMNet, macam suek jer. Sat-sat mati, kadang2 susah masuk. Kalau dapat connection pun kadang2 20 saje speed connection. Pernah cuba Jaring wireless. Tapi masaalah geography pulak. Ada bukit2 block pulak. Apa nak buat, sabar jer ler.

2 Comments:

Blogger Seva Alieva said...

Your blog is creative Keep up the great work. Here's a subject that interests many; how to buy & sell everything, like music on interest free credit; pay whenever you want.

9:34 PM  
Blogger Andrew Clacy said...

Hulkamania rides again
But deep, deep down in the far crevices of my heart -- I still have a love for wrestling.
calviz versone is the owner of
baldness treatment
which is a premier resource for baldness treatment information.
for more information, go to http://www.bbbaldness.com

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a baldness treatment site/blog. It pretty much covers baldness treatment related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

2:59 AM  

Post a Comment

<< Home